Jdi na obsah Jdi na menu
 


Roční uzávěrka ,výkaz ZO 2018

18. 12. 2017

Vážení přátelé,

v minulých dnech Vám byly na ZO odeslány výkazy na rok 2018 - soupisy členů a objednávka příspěvkových známek. Proti předchozím rokům došlo ke změnám. Svaz zavedl novou evidenci členů - program, který bude evidovat nejen potřebné údaje o jednotlivých členech svazu, jejich příslušnost k územní a základní organizaci, jejich funkce ve svazových orgánech, udělená svazová vyznamenání, druhy chovaných zvířat, apod.

První zpracování tohoto výkazu na rok 2018 máme v ZO za sebou a musím všem funkcionářům poděkovat, že mě své výkazy upravili a vzorně vrátili v daném termínu.

Nyní bude tento výkaz sumarizován za náš okres a odeslán na svaz. V průběhu příštího roku se jej budeme snažit o doplnění chybějících údajů a k tomu si Vás dovolím vyzvat. 

Zároveň s tímto výkazem jsem požádal ty ZO, které pravidelně pořádají své výstavy o zaslání termínu výstavy pro rok 2018. S kalendářem našich výstav Vás seznámíme v měsíci lednu 2018.

V měsíci lednu Vám také rozešleme nánožní kroužky na holuby, které k nám na okres již dorazily, ale v této hektické předvánoční době, kdy jít na poštovní úřad je pouze pro silné povahy, nebudeme riskovat jejich případnou ztrátu.

Dále Vás v období po vánočních svátcích vyzveme k obeslání soutěže o nejlepšího chovatele okresu za rok 2017, kterou již tradičně v tomto období vyhlašujeme.

Pavel Mertlík, jednatel územní organizace ČSCH Náchod